dilluns, 8 de març del 2010

CARTA A NA PAMELA 1

Hola Pamela
Soc na Clàudia i t'escric aquesta carta en nom meu i dels nins i nines del grup 1 de català.
Ahir, dia 3 de març, anàrem tots els nins i nines de quart d'excursió a son Reus, una planta de reciclatge. Hi havia escultures, obres d'art, cadires on ens hi podiem asseure, un mig cotxe que feia de sofà, taules...un carret de compra convertit en cadira i tot això fet amb material reciclat Hi havia també un tros de paret i quadres forrats amb llaunes de coca-cola capolades; hi havien posat molta imaginació.

Després anàrem a una sala i allà ens ensenyaren coses sobre el reciclatge, "Te'n recordes que a català la mestra ens explicà les 3 RRR "? doncs en realitat n'hi ha quatre. Ens posaren una pel.lícula en la que es cantava una cançó que a ritme de Hip-hop deia: Reduir. Reutilitzar. Reciclar. I Recuperar. Els quatre verbs que ens ajuden a millorar.

Va ser una passada!
A continuació anàrem a berenar, allà ens convidaren,va ser de franc. També durant l'explicació ens vengueren a gravar de canal 4 , la televisió, i entrevistaren uns quants nins i nines. Sortirà per la tele dia 5 de març a les 21:00h.
Seguidament ens repartiren uns fulls en els que se'ns demanava que ens havia agradat menys i més, per si calia canviar alguna cosa.
Seguidament anàrem a visitar un museu de joguines fetes amb materials reciclats,
la que més m'agradà va ser un pop. Totes les joguines estaven fetes per nins com nosaltres!
Finalment baixàrem tota la classe dins un sol ascensor. Quan vàrem esser tots abaix sortírem i a la sortida hi havia una senyora que ens regalà un pot de pintures, una maquineta, una goma i un foli per a pintar.
Agafàrem l'autobús i tornàrem a l'escola, allà ens donaren un temps d'esplai, pel pati na Helen , na Poli i jo trobàrem un plàstic de galetes, i se'm va ocórrer tirar-lo al fems. Quan va sonar la sirena agafàrem les maletes i partírem cap a casa.

Dues besades molt fortes de part de tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada