dissabte, 21 de novembre del 2009

SIMULACRE D'INCENDI AL C.E.I.P JOAN VENY I CLAR


Dimarts dia 17 de novembre el Consell Insular de Mallorca va organitzar al C.E.I.P Joan Veny i Clar un simulacre d'incendi. Hi participaren els bombers de Felanitx amb un camió i un tot terreny.
Alguns bombers abans del simulacre havien explicat, als nins i nines de quart, com funcionava el camió i les eines que duia. També pogueren visitar una exposició de fotografies de bombers realitzant diferentes activitats.
Després del segon pati els nins i nines entraren a les aules i començaren les seves activitats.Passats cinc o deu minuts s'activà una alarma que sonà dues vegades, eren les 12:45h.
Alguns mestres, no sabent gaire bé el que passava, sortiren al passadís i comprovaren que hi havia fum. Entraren ràpidament a les aules i desellotjaren els nins de les classes, després d'apagar els llums , tancar les portes i les finestres.
Pels passadissos cada cop hi havia més fum, feia olor de "juanola", uns nins es merejaren degut als nervis.
El desallotjament es dugué a terme en cinc minuts.
Ja al pati es pogué observar com el fum sortia per les finestres .
Una mestra va obrir la barrera grossa, els nins i nines es retiraren d'enmig del pati, i el camió dels bombers entrà, després de certes dificultats.Els nins i nines cridaren d'alegria, tot i que qualque petit plorava.
Aparcat el camió, començaren a sortir bombers ben preparats, entraren a l'edifici, comprovaren que no hi havia quedat ningú i obriren totes les finestres.
Després d'una estona els bombers sortiren de l'edifici, tregueren la màquina de fer fum, tot havia sortit bé!
Els alumnes del centre aplaudiren i tornaren a les aules.


GRUP 2 DE CATALÀ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada